nl

/

en

/

de

/

fr

/

Vergaderruimte in Zeeland? Ontdek Hotel KOM!

Vergaderruimte in Zeeland gezocht om met uw collega’s of zakelijke relaties te brainstormen op een inspirerende locatie? Dan is de vergaderlocatie KOM! op Tholen the place to be. Wij beschikken over uitstekende zakelijke voorzieningen en bieden ultieme service en gastvrijheid. Zo informeren wij u graag over de culinaire mogelijkheden en kunnen wij op vele andere vlakken ontzorgen.

De prachtige omgeving leent zich tevens uitstekend om een vergadering te combineren met een leuk bedrijfsuitje. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar eigenlijk zou u dat zelf moeten ervaren in onze vergaderruimte in Zeeland.

Vergaderruimte te huur met uitstekende zakelijke voorzieningen het Zeeuwse Sint Maartensdijk

De vergaderruimte van vergaderlocatie KOM! is geschikt voor vergaderingen, het geven van presentaties, brainstormsessies en andere zakelijke bijeenkomsten. Tijdens uw verblijf mag u gebruik maken van de zakelijke voorzieningen, waaronder

  • flipover;
  • whiteboard;
  • gratis wifi;
  • beamer en
  • tv-scherm.

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken bieden wij diverse zakelijke arrangementen. Lees hier alles over de mogelijkheden.

Vergaderarrangementen

Vergaderruimte Zeeland
Vergaderlocatie Zeeland
Vergaderen Zeeland

Volledige verzorging of zelfvoorzienend vergaderen

In de professionele keuken van onze accommodatie kunt u gezamenlijk een smakelijke maaltijd bereiden. Dit is zeker een aanrader om als teambuildingsactiviteit uit te voeren.

En heeft u geen zin om te koken? Dat is geen probleem. Wij maken graag een maaltijd voor u klaar. Neem contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Goed bereikbaar en gratis parkeren

Met de uitbreiding van de A4 is Hotel KOM! nog sneller en beter te bereiken. Daarnaast is er volop gratis parkeergelegenheid, ook op eigen terrein.

  • Den Haag 60 minuten
  • Rotterdam 35 minuten
  • Breda 40 minuten
  • Antwerpen 40 minuten.

Vergaderen en overnachten in Zeeland

Wanneer u bij ons komt vergaderen en overnachten, dan is de accommodatie exclusief voor uw zakelijke groep en ervaart u optimale privacy. De vergaderzaal is modern en strak ingericht, maar geeft toch een huiselijk gevoel. In de aangrenzende algemene ruimte met bar en lounge kunt u heerlijk ontspannen na een intensieve vergadering of een frisse neus halen op het besloten achterterras.

In totaal zijn er 10 slaapkamers aanwezig met elk een eigen badkamer. Komt u met meer dan 10 personen slapen, dan kunnen de slaapkamers gedeeld worden. Op de meeste slaapkamers kunnen de bedden uit elkaar geschoven worden, zodat u optimale privacy ervaart. Lees hier meer over onze groepsaccommodatie met uitstekende faciliteiten.

Teambuilding: wij denken graag met u mee

Vergaderen in onze vergaderzaal is ideaal om te combineren met een vorm van teambuilding. Op vergaderlocatie KOM! kunt u in een rustige omgeving vergaderen of brainstormsessies houden en aansluitend een teambuildingactiviteit organiseren. Er zijn veel activiteiten die u samen met collega’s en zakenrelaties kunt ondernemen. Wij denken graag met u mee en adviseren u graag met betrekking tot de verschillende teambuildingactiviteiten in en rondom Tholen.

Inspirerende vergaderruimte nabij de Zeeuwse kust

Direct vanuit Hotel KOM! loopt u zo naar de Pluimpot, een gevarieerd natuurgebied met rietpartijen, bossen, weilanden en waterpartijen. Een ideale plek om voor een vergadering inspiratie op te doen of na een intensieve vergadering heerlijk uit te waaien en te genieten van de prachtige vergezichten.

Wilt u met het hele gezelschap eropuit? Maak met uw collega’s een fietstocht door de natuur, ontdek de wonderlijke onderwaterwereld van de Oosterschelde tijdens het duiken of ga een dagje eilanden hoppen. Wij helpen u graag bij het vinden van een passend bedrijfsuitje, neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie over onze vergaderruimte in Zeeland

Mocht u met meer personen bij ons willen vergaderen, heeft u een andere vraag of nog speciale wensen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het realiseren van een passende vergadering in onze vergaderruimte in Zeeland.