nl

/

en

/

de

/

fr

/

Vergaderlocatie Zeeland | Zakelijke arrangementen bij HotelKOM!

Vergaderlocatie Zeeland | Wilt u met collega’s of zakelijke relaties brainstormen buiten het kantoor of heeft u behoefte aan een kleinschalige vergaderlocatie met overnachting? Dan is Hotel KOM! in Tholen de perfecte vergaderlocatie. 

Accommodatie vergaderlocatie Zeeland

Doordat Hotel KOM! één vergaderzaal heeft bent u zeker van exclusiviteit en privacy. Naast de vergaderruimte kunt u samen met uw collega’s of relaties gebruik maken van de algemene ruimte met de bar en lounge. De maaltijden worden voor u verzorgd of u maakt, met uw gezelschap, zelf gebruik van de keuken. Ook heerlijk teambuildend en ontspannen om samen het diner te bereiden.

Bij Hotel KOM! boekt u altijd inclusief één of meerdere overnachtingen. Ideaal voor bijeenkomsten die meerdere dagen duren. Hotel KOM! heeft 10 moderne hotelkamers en biedt plaats aan 25 personen.Omdat iedere bijeenkomst anders is maken we graag offertes op maat. Voor een offerte op maat kunt u telefonisch contact opnemenof ons een mail sturen.

Vergaderen Zeeland

Vergaderfaciliteiten bij KOM!

Kiest u KOM! dan is dit inclusief:

  • Huur accommodatie; inclusief vergaderzaal
  • Gebruik Wifi, flipover, whiteboard, beamer en TV-Scherm
  • Overnachting, Bed- en badlinnen
  • Energie en eindschoonmaak

Vergaderen op locatie is ideaal om te combineren met een vorm van teambuilding. Bij Hotel KOM! kunt u in een rustige omgeving een vergadering en aansluitend een teambuildingactiviteit organiseren. Kyra en Marijn, eigenaren van KOM!, denken graag met u mee en adviseren u graag met betrekking tot de verschillende teambuildingactiviteiten in en rondom Tholen. Er zijn veel activiteiten die u samen met collega’s en zakenrelaties kunt ondernemen. 

De vergaderzaal

De vergaderruimte is geschikt voor groepen tot 15 personen. U huurt KOM! én deze ruimte altijd exclusief, er zijn dus geen andere gezelschappen wanneer u er bent. De vergaderzaal is modern en strak ingericht, maar geeft toch een huiselijk gevoel. In de zaal is er vanzelfsprekend Wifi beschikbaar maar er zijn ook andere benodigdheden zoals een flipover, een whiteboard, een beamer en een TV-scherm aanwezig. Huur is ook inclusief koffie, thee, water en snoeperijtjes.

De vergaderzaal van Hotel KOM! is geschikt om te vergaderen, het geven van presentaties, brainstormen en andere zakelijke bijeenkomsten. Hotel KOM! werkt samen met een aantal partijen die gespecialiseerd zijn in uiteenlopende activiteiten die u kunt ondernemen tijdens uw verblijf op het eiland Tholen, het onontdekte Zeeland. Wij adviseren u hier graag over. 

vergaderlocatie Zeeland

Activiteiten in en rondom Tholen

Vergaderlocatie Zeeland | Tholen is een eiland omgeven door het grootste Nationale Park van Nederland, de Oosterschelde. Hierdoor zijn er tal van activiteiten die u kunt ondernemen. Tholen is uitstekend geschikt voor lange fietstochten en wandelingen. Het eiland heeft een goed netwerk van fietspaden, rustige weggetjes en diverse uitgestippelde wandelroutes. Gedurende uw fietstochten en wandelingen kunt u mooie vogels spotten. Dit kan vanaf de waterkant, in de polders, op de kwelders en schorren. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om het eiland vanaf het water te ontdekken. Zeehondensafari met de Frisia, met de Zwerver 3 de Oosterschelde op en gaan vissen of zelf een (zeil)boot huren. Wanneer u na uw fietstocht terugkeert bij KOM! kunt u optimaal ontspannen. KOM! heeft een besloten terras met tafels en stoelen, maar ook een loungehoek waar u heerlijk ‘met de benen op tafel’ kunt.

Meer informatie

Voor meer informatie met betrekking tot vergaderlocatie  kunt u contact opnemen.