nl

/

en

/

de

/

fr

/

Vergaderlocatie Zeeland | Zakelijke arrangementen

Vergaderlocatie Zeeland | We bieden zakelijke arrangementen tot 15 personen. Waarom 15?: Omdat het anders wellicht te krap wordt aan de vergadertafel.

U huurt de accommodatie exclusief, er zijn dus geen andere gezelschappen. Naast de algemene ruimte, met de bar en de lounge en de bibliotheek-TV kamer huurt u dan ook de vergaderruimte. Tot 10 personen heeft iedereen een eigen kamer.

Vanaf 11 personen kunnen kamers worden gedeeld (op bijna alle kamers kunnen de bedden uit elkaar).

Arrangementen zijn op basis van zelfverzorging (u gebruikt de keuken en kookt samen) of wij verzorgen dat. U maakt de keuze. 


Arrangementen zijn inclusief:

  • Huur accommodatie; incl vergaderzaal
  • Gebruik Wifi, Flipover, Whiteboard, Beamer en TV Scherm
  • Overnachting, Bed- en badlinnen
  • Energie en Eindschoonmaak

2 daags

9.00: aankomst-17.00: vertrek (volgende dag)

zelfverzorging basisprijs € 900,- (tot 10 personen), € 80,- pp extra (11-15 personen)

volledig verzorgd basisprijs: € 1500,- (tot 10 personen), € 150,- pp extra (11-15 personen)

  • 1 x ontbijt 2 x lunch 1 x diner
  • koffie, thee, water en snoeperijtjes

3 daags

9.00: aankomst-17.00: vertrek (2 dagen later)

zelfverzorging basisprijs € 1400,- (tot 10 personen), €120, - (11-15 personen)

volledig verzorgd basisprijs € 2500,- (tot 10 personen), € 220,- pp extra (11-15 personen)

  • 2 x ontbijt 3 x lunch 2 x diner

prijzen zijn exclusief BTW en verblijfsbelasting

Referentie KPN New Business

Hotel KOM! is een mooie locatie voor verschillende doeleinden. Wij zijn hier twee dagen geweest voor een zakelijke teamsessie met 10 personen. Heerlijk, eens iets anders dan een standaard conferentie hotel. Met 10 personen zeker de perfecte locatie aantal aangezien je dan de hele locatie kunt afhuren en dan alle vrijheid hebt. Zelf ons eten gemaakt en voor de catering gezorgd, een mooi extra teambuildingselement! Mooie omgeving en uitvalsbasis om de natuur te verkennen en in groepjes ook opdrachten uit te voeren. Zeker aan te raden!

Vergaderruimte Zeeland
Vergaderlocatie Zeeland
Vergaderen Zeeland

Vergaderruimte Zeeland | 10 kamers, 10 badkamers

Wij hebben tien luxe kamers waar u kunt overnachten. Alle kamers met eigen modern sanitair. Op bijna alle kamers kunnen de bedden uit elkaar.

KOM heeft voor max 25 personen slaapplaatsen. Dus u zou met een grote groep kunnen komen. Maar om voldoende ruimte te hebben aan de vergadertafel adviseren we maximaal 15 personen.

Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom als u met meer personen zou willen komen. Neem svp contact met ons op en dan bespreken we dit graag met u.

Vergaderen op maat in uw eigen hotel!

KOM! biedt u exclusiviteit en privacy. De locatie met alle vertrekken is van u. Geen andere groepen. We gaan uit van zelfverzorging. Maar we bieden ook maatwerk verzorging zonder dat het veel hoeft te kosten. Met persoonlijke aandacht. Maar doet u dat liever zelf, dan kan dat ook! 

Gedurende uw verblijf kunt u gebruik maken van alle ruimten. Overleg aan de grote vergadertafel, borrelen aan de bar of in de lounge of bij mooi genieten van het besloten achterterras.

Vergaderzaal Zeeland
Vergaderzalen Zeeland
Vergaderen in Zeeland

Bereikbaarheid

Vergaderruimte Zeeland | Met de uitbreiding van de A4 is Hotel KOM! nog sneller en beter te bereiken. Daarnaast is er volop gratis parkeergelegenheid, ook op eigen terrein.
- Den Haag 60 minuten
- Rotterdam 35 minuten
- Breda 40 minuten
- Antwerpen 40 minuten.