nl

/

en

/

de

/

fr

/

Vergaderlocatie in Zeeland? Ontdek unieke vergaderlocatie Hotel KOM!

Vergaderlocatie in Zeeland gezocht? Dan bent u aan het juiste adres bij Hotel KOM! Onze vergaderlocatie is namelijk the place to be als u inspiratie op locatie op wilt doen nabij de Zeeuwse kust. Na het vergaderen hoeft u niet helemaal naar huis te rijden, want u kunt bij ons komen vergaderen én overnachten met maximaal 15 personen.

Naast het exclusieve gebruik van de accommodatie kunt u gebruik maken van de uitstekende (zakelijke) faciliteiten en ervaart u optimale privacy. In de professionele keuken maakt u de heerlijkste maaltijden, maar wilt u dit liever uitbesteden dan informeren wij u graag over de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden.

De prachtige omgeving nabij de Zeeuwse kust leent zich uitstekend om een vergadering te combineren met een leuk teambuildingsuitje of korte break. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar eigenlijk zou u dat zelf moeten ervaren op vergaderlocatie KOM! in Zeeland.

Vergaderen op onze vergaderlocatie in Zeeland? Ontdek onze arrangementen!

De vergaderzaal van vergaderlocatie KOM! is geschikt voor vergaderingen, het geven van presentaties, brainstormsessies en andere zakelijke bijeenkomsten. Tijdens uw verblijf mag u gebruik maken van de zakelijke voorzieningen, waaronder

  • flipover;
  • whiteboard;
  • gratis wifi;
  • beamer en
  • tv-scherm.

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken bieden wij diverse zakelijke arrangementen. Lees hier alles over de mogelijkheden.

Vergaderarrangementen

Vergaderruimte Zeeland
Vergaderlocatie Zeeland
Vergaderen Zeeland

Vergaderen en overnachten: ervaar exclusiviteit en privacy

Wanneer u bij ons komt vergaderen en overnachten, dan is de accommodatie exclusief voor uw gezelschap. Er zijn dus geen andere gasten aanwezig waar u rekening mee moet houden en u mag gebruik maken van alle ruimtes. Zo kunt u overleggen aan de grote vergadertafel, na een intensieve vergadering borrelen aan de bar of in de lounge en bij mooi weer genieten van het besloten achterterras. 

In totaal zijn er 10 slaapkamers aanwezig met elk een eigen badkamer. Komt u met meer dan 10 personen overnachten, dan kunnen de slaapkamers gedeeld worden. Op de meeste slaapkamers kunnen de bedden uit elkaar geschoven worden, zodat u ook dan optimale privacy ervaart.

Unieke vergaderlocatie

Onze vergaderlocatie is gelegen op een wel heel unieke locatie. U vergadert namelijk in een historisch pand met trapgevel uit 1592. Bij de renovatie van het pand is een aantal karakteristieke details bewaard gebleven en hebben wij moderne faciliteiten toegevoegd, zodat het u aan niets ontbreekt. Voor een bijzondere ervaring op een unieke vergaderlocatie aan de Zeeuwse kust is KOM! dé ideale plek voor inspiratie op locatie.

Vergaderlocatie nabij de kust

Direct vanuit Hotel KOM! loopt u zo naar de Pluimpot, direct aan de Oosterschelde, een natuurgebied met rietpartijen, bossen, weilanden en diep water. Dit is de ideale plek om na een intensieve vergadering, training of heisessie heerlijk uit te waaien en inspiratie op te doen.

Wilt u met het hele gezelschap eropuit? Maak met uw collega’s een fietstocht door de natuur, ontdek de wonderlijke onderwaterwereld van de Oosterschele tijdens het duiken of ga een dagje eilanden hoppen. Ook kunt u een boot huren en gaan zeilen. Wij helpen u graag bij het organiseren van een bedrijfsuitje, neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Bereikbaarheid

Met de uitbreiding van de A4 is Hotel KOM! nog sneller en beter te bereiken. Daarnaast is er volop gratis parkeergelegenheid, ook op eigen terrein.

  • Den Haag 60 minuten
  • Rotterdam 35 minuten
  • Breda 40 minuten
  • Antwerpen 40 minuten.

Meer informatie over onze vergaderlocatie in Zeeland

Mocht u met meer personen willen komen, heeft u een andere vraag of nog speciale wensen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het realiseren van een passende vergadering op onze vergaderlocatie in Zeeland.

Vergaderzaal Zeeland
Vergaderzalen Zeeland
Vergaderen in Zeeland

Referenties

Marie-Claire Dassen, Scafander Consultancy & Coaching: Beste Kyra en Marijn, Hartelijk dank weer voor de afgelopen twee dagen. Ik begeleid nou al een jaar of 25 teams, en jullie Hotel KOM! bood ook deze keer weer precies de omgeving die daarbij past: exclusief voor deze groep, met een hartelijke ontvangt, professioneel verzorgd, en met werkplekken variërend van een formele vergadertafel tot gemakkelijke stoelen voor de meer reflectieve momenten. En niet te vergeten: heerlijk eten, goede slaapkamers en een wandelroute om de hoek die zorgen voor de noodzakelijke rust en ontspanning. Heel graag tot een volgende keer! 

KPN New Business: Hotel KOM! is een mooie locatie voor verschillende doeleinden. Wij zijn hier twee dagen geweest voor een zakelijke teamsessie met 10 personen. Heerlijk, eens iets anders dan een standaard conferentie hotel. Met 10 personen zeker de perfecte locatie aantal aangezien je dan de hele locatie kunt afhuren en dan alle vrijheid hebt. Zelf ons eten gemaakt en voor de catering gezorgd, een mooi extra teambuildingselement! Mooie omgeving en uitvalsbasis om de natuur te verkennen en in groepjes ook opdrachten uit te voeren. Zeker aan te raden!

Directie-secretaresse: Allereerst dank voor de goede zorgen, ik krijg niets dan positieve reacties terug op de locatie! Mooie locatie, fijn dat ze de locatie voor zichzelf hadden, lekker eten, goede verzorging, jullie waren er precies als jullie nodig waren en niet overdreven aanwezig. Ik laat graag nog een keer, met een gerust hart, collega’s bij jullie verblijven (en prijs jullie aan bij mij collega’s).