nl

/

en

/

de

/

fr

/

Vakantiehuis Zeeland | Hotel KOM! voor een unieke vakantie in Nederland!

Vakantiehuis Zeeland | Wilt u een onvergetelijk vakantie in eigen land en bent u op zoek naar een vakantiehuis in Zeeland? Ons vakantiehuis, of liever gezegd een ‘thuis ver van huis’ staat bekend als luxe groepsaccommodatie gevestigd in een prachtig historisch pand met trapgevel uit 1592. Bij binnenkomst wordt u ontvangen en krijgt u uitleg over het vakantiehuis en info over de omgeving. Een prima begin van uw weekendje weg of uw vakantie. Hotel KOM! is uitstekend uitgerust en ligt in een rustige omgeving waar u heerlijk kunt wandelen. Het gebied staat bekend om de vele leuke wandel- en fietsmogelijkheden. Kyra en Marijn denken graag met u mee en adviseren u graag met betrekking tot de verschillende activiteiten in en rondom Tholen.

Vakantiehuis Zeeland

In Tholen zijn er bijvoorbeeld gidsen die u alles kunnen vertellen over de aanwezige planten, dieren en het ontstaan van het gebied in en rondom de Oosterschelde. Een mooie kans om lepelaars, kustvogels en misschien zelfs wel roofvogels te spotten. Wist u dat u ook op zeehonden safari kunt? Verschillende rondvaartboten van klein tot groot varen het hele jaar door naar de zeehonden. De zeehonden zijn vanaf de boot goed te zien zonder dat ze verstoord worden. Een vakantie in Zeeland betekent vrijheid, weg uit de massa en is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk weekendje weg of een vakantie in eigen land.

Fietsend, wandelend of vanaf het water, elke natuurliefhebber kan in de omgeving zijn hart ophalen. Alle voorwaarden zijn dan ook aanwezig om een ontspannen verblijf te combineren met wandellingen en fietstochten in de omgeving. KOM! bestaat uit 10 hotelkamers (25 slaapplaatsen) en een besloten terras. Hotel KOM! beschikt over een professionele keuken waarin u samen met uw gezelschap zelf kan gaan koken. KOM! is als vakantiehuis zowel geschikt voor een verblijf van families en vriendengroepen als voor zakelijke groepen. U heeft als groep het exclusieve gebruik van alle ruimtes in het vakantiehuis. U hoeft dus geen rekening te houden met andere gasten.

Vakantiehuis Zeeland, ideaal voor fietstochten

Vakantiehuis Zeeland | Wie van fietsen houdt en op zoek is naar een fietshotel Zeeland, heeft aan Hotel KOM! de ultieme locatie. Hotel KOM! beschikt over alle faciliteiten om een ontspannen vakantie te combineren met de mooiste fietstochten in Zeeland. Een van de redenen waarom Hotel KOM! geschikt is als fietshotel is vanwege de ligging. Middenin in de natuur, omringd door de Krammer, de Krabbenbeek en de Oosterschelde. Wanneer u na uw fietstocht terugkeert in het hotel, kunt u optimaal ontspannen. Het hotel heeft een besloten terras met tafels en stoelen, maar ook een loungehoek waar u heerlijk ‘met de benen op tafel’ kunt.

Vakantiehuis in Zeeland

Meer informatie

Hotel KOM! is als vakantiehuis zowel geschikt voor verblijf van families en vriendengroepen als voor zakelijke groepen. Wilt u meer informatie met betrekking tot vakantiehuis Zeeland of wilt u direct boeken? Bekijk hieronder welke dagen beschikbaar zijn of neem contact met ons op!