nl

/

en

/

de

/

fr

/

Restaurants in de omgeving van KOM!

In de directe omgeving van KOM! Zijn verschillende eetgelegenheden. Gezellig dineren in Tholen, Sint Maartensdijk en omgeving? Dat kan! Gezellig lunchen met een klein of groot gezelschap voor zowel een kleine hap als voor een heerlijke warme maaltijd. Voor elk wat wils en voor elke portemonnee. Hotel Kom heeft een selectie gemaakt van onze favoriete plekken in de omgeving van onze accommodatie.

Restaurant ´t Raedthuys

Onze buren aan de Markt in Sint Maartensdijk. Mooi klassiek ingericht restaurant, gevarieerde menukaart. Hotel Het Raedthuys in Zeeland, Sint Maartensdijk op het eiland Tholen, biedt luxe en stijl in een schilderachtige omgeving met volop watersportmogelijkheden. Het viersterren hotel in zeeland is uniek gelegen in de Zuidwestelijke Delta, vlakbij Nationaal Park Oosterschelde, op een steenworp afstand van Bergen op Zoom.

Bekijk hier de website

Restaurant SMAEK

Serveert van salade tot pasta tot pannenkoeken en meer. Genieten van een hapje en drankje op het terras of in een van de loungebanken, de kinderen kunnen heerlijk spelen in de aangrenzende speeltuin. In de ochtend kunt u terecht voor uw heerlijke verse broodjes. Deze kunt u afhalen, maar u kunt natuurlijk ook genieten van een heerlijk ontbijtje in het restaurant. In de middag serveren we een heerlijke lunch en natuurlijk kunt u in de avond terecht voor uw diner!

Bekijk hier de website

Brasserie de Zeester

Dineer of lunch en geniet van het uitzicht naar Antwerpen tot de Zeelandbrug over de Oosterschelde. De brasserie is de gehele dag een levendige ontmoetingsplaats, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de prettige sfeer die er voor zorgt dat de grote variëteit aan gasten zich hier thuis voelt. Of u ons overdag bezoekt voor lunch, in de avond afspreekt met vrienden voor een borrel of een maaltijd, de sfeer is altijd goed voor het moment.

Bekijk hier de website

Chinees restaurant Nieuw eiland Tholen

Voor een vaste prijs kunt u 2,5 uur lang onbeperkt genieten van de heerlijkste wereldgerechten en alcoholvrije dranken (voor alcoholische dranken betaald u een klein bedrag bij).

Bekijk hier de website

Pizza Ali

Voor pizza´s en shoarma. Ali bezorgt ook. Pizzeria Ali kenmerkt zich door de passievolle toewijding aan de Italiaanse en Mediterraanse keuken en de wereldbefaamde Anatolische gastvrijheid. Door te werken met de beste en lekkerste producten biedt de keuken u ‘persoonlijke en ambachtelijke’ gerechten aan. 

Bekijk hier de website

Cafetaria ´t Hoekske 

Naast de frites, frikandellen of kroketten serveert Mike van ´t Hoekske ook maaltijden. Halen of daar gezellig eten binnen of op het terras.

Bekijk hier hun facebookpagina

Eeterij ’t Essenebos

Op Kruytenburg, een unieke authentieke locatie in Poortvliet op het eiland Tholen vindt u het gezellige restaurant met riant terras op het zuiden. Geniet in een gemoedelijke sfeer van lekker eten tegen een vriendelijke prijs. U kunt kiezen uit een gevarieerd aanbod vlees, vis, pizza, pasta en seizoensgebonden gerechten zoals asperges of heerlijke zeeuwse mosselen. Tip: Neem vooral ook een kijkje in de kruidentuin!

Bekijk hier de website