nl

/

en

/

de

/

fr

/

Zeeland Tholen Sint Maartensdijk KOM!

Groepshotel KOM! (of groepsaccommodatie of vakantiehuis en ook B&B) bevindt zich in Sint Maartensdijk op het eiland Tholen in Zeeland. Een eiland omgeven door het grootste nationaal park van Nederland, de Oosterschelde. Je kunt er prachtig fietsen, wandelen, vogels spotten en duiken. 

Fietsen en wandelen: het eiland heeft een goed netwerk van fietspaden, rustige weggetjes, uitgestippelde wandelroutes.

Vogels spotten: aan de waterkant, in de polders, op de kwelders en schorren; overal vogels. Het eiland Tholen is een heerlijk eiland om vogels te kijken.

Zwemmen: Er zijn diverse strandjes om te zonnen en te zwemmen in het heldere en schone water. Met hoog water zijn de omstandigheden voor zwemmen het meest optimaal. Geen zin in zout water?; op 200 meter van KOM! is een buitenzwembad. Als groep krijgt u diverse abonnementen voor gratis toegang.

Duiken: Een wonderlijke onderwaterwereld de Oosterschelde! Er zijn wel 14 locaties op Tholen die als officiële duikspot dienst doen. Met goede voorzieningen! Kijk ook op www.subocean.nl

Varen:Verschillende mogelijkheden om het eiland vanaf het water te ontdekken: Zeehondensafari met de Frisia, met de Zwerver 3 de Oosterschelde op en gaan vissen of zelf een (zeil)boot huren.

Vissen: Met een boot op stap of vanaf de dijk heerlijk vissen.

Pontjes: in het hoogseizoen vanaf Gorishoek naar Wemeldinge of Yerseke. Of vanuit Anna Jacobapolder naar Bruinisse. Island hopping. Check en Google "Rondje Pontje Zeeland" voor de meest actuele tijden.

Om het eiland

Kijk hoe ze daar liggen

opgehoogd nu

de dijken

daarachter rondom spiegels

spiegels van water

kabbelend, stromend

klotsend, adembenemend

wassend water

water rondom

rondom

veilig beschermende

dijken water

water rondom

het eiland

 

eef de jonge