nl

/

en

/

de

/

fr

/

Zeeland Tholen Sint Maartensdijk KOM!

KOM! (groepsaccommodatie of vakantiehuis of vergaderlocatie) bevindt zich in Sint Maartensdijk op het eiland Tholen in Zeeland. Een eiland omgeven door het grootste Nationale park van Nederland, de Oosterschelde. Je kunt er prachtig fietsen, wandelen, vogels spotten, zwemmen en duiken. 

Klik op deze link om een drone over de Oosterschelde te bekijken:

https://youtu.be/ilews6R2dTE

Fietsen en wandelen: het eiland heeft een goed netwerk van fietspaden, rustige weggetjes, uitgestippelde wandelroutes.

Vogels spotten: aan de waterkant, in de polders, op de kwelders en schorren; overal vogels. Het eiland Tholen is een heerlijk eiland om vogels te kijken.

Zwemmen: Er zijn diverse strandjes om te zonnen en te zwemmen in het heldere en schone water. Met hoog water zijn de omstandigheden voor zwemmen het meest optimaal. Geen zin in zout water?; op 200 meter van KOM! is een buitenzwembad. Als groep krijgt u gratis toegang.

Duiken: Een wonderlijke onderwaterwereld de Oosterschelde! Er zijn wel 14 locaties op Tholen die als officiële duikspot dienst doen. Met goede voorzieningen! Kijk ook op www.subocean.nl

Varen en vissen:Verschillende mogelijkheden om het eiland vanaf het water te ontdekken: Zeehondensafari met de Frisia, met de Zwerver 3 de Oosterschelde op en gaan vissen of zelf een (zeil)boot huren.

Pontjes: in het hoogseizoen vanaf Gorishoek naar Wemeldinge of Yerseke. Of vanuit Anna Jacobapolder naar Bruinisse. Island hopping. Check en Google "Rondje Pontje Zeeland" voor de meest actuele tijden.

Vakantiehuis Zeeland
Familiehuis Zeeland
Groepsaccomodatie Zeeland

Om het eiland

Kijk hoe ze daar liggen
opgehoogd nu
de dijken
daarachter rondom spiegels
spiegels van water
kabbelend, stromend
klotsend, adembenemend
wassend water
water rondom
rondom
veilig beschermende
dijken water
water rondom
het eiland

eef de jonge

Zeeland en omgeving
Genieten in Zeeland
Vakantie in Zeeland