nl

/

en

/

de

/

fr

/

Inspiratie op locatie opdoen? KOM naar de inspirerende vergaderlocatie KOM! in Zeeland

Wilt u inspiratie op locatie opdoen en bent u op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie? Kom dan naar Hotel KOM! in Zeeland. Onze vergaderlocatie is gelegen in een historisch pand in het centrum van Sint Maartensdijk. Hotel KOM! is een zeer exclusieve, inspirerende vergaderlocatie en groepshotel. Tijdens uw meeting kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het hotel exclusief voor uw gezelschap waardoor u optimale privacy ervaart.

Inspirerende vergaderlocatie in de Zeeuwse natuur

Direct vanuit de inspirerende vergaderlocatie KOM! loopt u zo naar de Pluimpot, direct aan de Oosterschelde, een natuurgebied met rietpartijen, bossen, weilanden en diep water. Dit is de ideale plek om na een intensieve vergadering, training of heisessie heerlijk uit te waaien en inspiratie op locatie op te doen.

Wilt u met het hele gezelschap eropuit? Maak met uw collega’s een fietstocht door de natuur, ontdek de wonderlijke onderwaterwereld van de Oosterschele tijdens het duiken of ga een dagje eilanden hoppen. Ook kunt u een boot huren en gaan zeilen. Wij helpen u graag bij het organiseren van een bedrijfsuitje, neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Meerdaagse vergadering in Zeeland

Na het vergaderen hoeft u niet helemaal naar huis te rijden, want u kunt bij ons komen vergaderen én overnachten met maximaal 15 personen.

De groene omgeving nabij de Zeeuwse kust leent zich uitstekend om een vergadering te combineren met een leuk teambuildingsuitje of korte break. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar dat zou u eigenlijk zelf moeten ervaren. Kom ook inspiratie op locatie opdoen in onze inspirerende vergaderlocatie Hotel KOM! in Zeeland.

Inspiratie op locatie in Zeeland? Ontdek onze arrangementen!

De vergaderruimte van de inspirerende vergaderlocatie KOM! is geschikt voor vergaderingen, het geven van presentaties, brainstormsessies en andere zakelijke bijeenkomsten. Tijdens uw verblijf mag u gebruik maken van de zakelijke voorzieningen, waaronder

  • flipover;
  • whiteboard;
  • gratis wifi;
  • beamer en
  • tv-scherm.

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken bieden wij diverse zakelijke arrangementen. Lees hier alles over de mogelijkheden.

Bereikbaarheid van onze inspirerende vergaderlocatie

KOM! is vanuit grote steden goed te bereiken. Daarnaast is er volop gratis parkeergelegenheid, ook op eigen terrein.

  • Bergen op Zoom 20 minuten
  • Rotterdam 35 minuten
  • Breda 40 minuten
  • Antwerpen 40 minuten
  • Den Haag 60 minuten

Ook inspiratie op locatie opdoen? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een andere vraag of nog speciale wensen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het realiseren van een passende vergadering op onze inspirerende vergaderlocatie in Zeeland.