nl

/

en

/

de

/

fr

/

Groepsaccommodatie Zeeland bij Hotel KOM!

Groepsaccommodatie Zeeland | Wilt u een heerlijke vakantie in eigen land en bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Zeeland? Even weg van alle drukte in een rustgevende omgeving? Samen tijd doorbrengen met familie, brainstormen met collega’s of zakelijke relaties of gezellig een weekendje weg met vrienden en vriendinnen? Dan is Tholen dé ideale bestemming. In Tholen kunt u dagelijks genieten van leuke activiteiten, culinaire hoogstandjes en het aangename buitenleven. Fietsend, wandelend of vanaf het water. 

Groepsaccommodatie Zeeland | Tholen

Bij Hotel Kom bieden wij een uitgebreide groepsaccommodatie waar grote groepen uniek en groot kunnen overnachten. Onze groepsaccomodatie Zeeland is voorzien van alle bijpassende faciliteiten. De accommodatie beschikt over 10 kamers, 10 badkamers met in totaal 25 comfortabele bedden. Het verblijf is huiselijk en gezellig ingericht met sfeervolle en comfortabele ruimtes. De uitstraling van de groepsaccommodatie is fris en helder. U zult zich er thuis voelen!

Waarom in Zeeland?

Zeeland is één van de populairste vakantiebestemmingen in eigen land. Jaarlijks komen er tienduizenden vakantiegangers uit zowel binnen- en buitenland naar de Zeeuwse kust. Het veelzijdige landschap met weilanden, dijken, polders, schilderij-waardige dorpjes en heel veel groen maken dat u zich op vakantie in een ander land voelt. Ook het Nationaal Park Oosterschelde geeft u het ‘ander-land-gevoel’. Het park biedt een heel scala aan natuurgerichte activiteiten zoals excursies, evenementen, rondleidingen, workshops en ontdekkingstochten. Mede door het veelzijdige landschap, vruchtbare landbouwgrond én de zee is het niet verwonderlijk dat Zeeland ook ongekend veel culinaire parels te bieden heeft.

Het eiland Tholen biedt naast haar prachtige natuur ook leuke strandjes, historische dorpjes, eeuwenoude gebouwen en prachtige fiets- en wandelroutes die u langs de mooiste plekjes gidsen. Het is dan ook niet voor niets het onontdekte Zeeland. Of u nu een echte natuurliefhebber bent, van actie houdt, liever cultuur gaat snuiven in één van de prachtige authentieke dorpjes of gewoonweg heerlijk tot rust wilt komen, Tholen is ook de ideale plek om Zeeland en West-Brabant te ontdekken. 

Bezienswaardigheden Zeeland?

Naast het mooie landschap zijn er tal van bezienswaardigheden die u tijdens uw bezoek aan Zeeland niet mag missen. Wat dacht u van het Waternoodmuseum in Ouwerkerk? Als u hier binnenloopt ziet u wat er zich op 31 januari 1953 afspeelde. Het museum laat door middel van aangrijpende foto’s, films en ooggetuigenverslagen zien wat er die nacht gebeurde. Het museum laat ook zien wat er gedaan is/wordt om dit te voorkomen. Of wat dacht u van het dorpje Yerseke, voornamelijk bekend om zijn mossel- en oestercultuur? In het Oosterschelde museum komt u alles te weten over het dorp Yerseke, de Oosterschelde en de oestercultuur. Liever dieren spotten die niet verstopt zitten in een stevige schelp? Dan is een Zeehondensafari een echte aanrader. Vanuit Sint-Annaland worden er diverse natuurexcursies georganiseerd, waar u zeehonden kunt zien in hun natuurlijke leefomgeving. De boot vertrekt vanuit Sint-Annaland en vaart richting Zierikzee. Al deze, en nog veel meer, activiteiten en bezienswaardigheden zijn op korte afstand van Hotel KOM! 

Contact

Hotel KOM! is als vakantiehuis zowel geschikt voor verblijf van families en vriendengroepen als voor zakelijke groepen. U kunt als groep exclusieve gebruik maken van alle ruimtes in het vakantiehuis. Wilt u meer informatie over de groepsaccommodatie Zeeland of wilt u direct boeken? Bekijk hieronder welke dagen beschikbaar zijn of neem contact met ons op!