nl

/

en

/

de

/

fr

/

Het fietshotel voor een onvergetelijke vakantie in Zeeland.

Fietshotel Zeeland | In Nederland is fietsen een welbekend fenomeen. Veilige, betrouwbare fietspaden, lekker vlak en u fietst zo van het ene landschap in het andere. Mede hierdoor zijn fietsvakanties in Nederland ontzettend geliefd. Bent u ook een echte fiets-fan, wilt u de mooiste plekken ontdekken met uw gezelschap en wilt u een onvergetelijke fietsvakantie in Nederland? Dan bent u bij KOM! aan het juiste adres.

Een onvergetelijke fietsvakantie begint bij het kiezen van het juiste fietshotel. Bij fietshotel KOM! zullen wij gedurende uw vakantie al uw zorgen uit handen nemen. Dit doen we onder andere door diverse fietsroutes te geven die u langs de mooiste plekken van Tholen, Zeeland en West-Brabant gidsen. Deze routes zijn uitstekend geschikt voor groepen die met de fiets, E-bike of race fiets de omgeving willen ontdekken. Fiets bijvoorbeeld door de prachtige dorpjes, over dijken en langs de Oosterschelde en maak een korte stop bij een (culinaire) rustplek. Kortom, een fietsvakantie op het eiland Tholen is perfect voor elke soort fietser, voor levensgenieters en natuurliefhebbers.

Fietshotel Zeeland

KOM! Fietshotel Zeeland

Door de diversiteit aan natuur, cultuur, authenticiteit, de rust en uitgestrektheid is Zeeland een populaire vakantiebestemming. Zeker in Tholen kijkt u uw ogen uit. Na een heerlijk dagje fietsen is er dan ook niets lekkerder dan relaxen in ons fietshotel. Bij KOM! hebben we aan alles gedacht. Wat is er namelijk lekkerder dan een prachtig terras, waar u na een dag fietsen even heerlijk tot rust kunt komen? Of gezellig samen koken? KOM! heeft een professionele keuken die compleet voorzien is. Daarnaast heeft ons fietshotel heerlijke bedden en uitstekende douches. Er zijn ook kamers met bad én douche. Bij KOM! gaat u daarom gegarandeerd de volgende dag weer fris en uitgerust op pad. Door de centrale ligging van ons fietshotel, zijn alle bezienswaardigheden met de fiets goed te bereiken. Komt u met de auto? Dan kunt u heel gemakkelijk uw auto parkeren op een van onze gratis parkeerplaatsen. Ook hebben we voor de fietsen een grote schuur, waarin u uw fiets veilig kunt stallen én opladen.

Fietshotel Zeeland | Wilt u even weg van alle drukte in een rustige omgeving? KOM! dan naar het eiland Tholen en ontdek Zeeland en Brabant vanuit fietshotel KOM! Door onze centrale ligging bieden wij de perfecte uitvalsbasis voor uw fietsvakantie. Wilt u meer informatie over fietshotel KOM! of wilt u direct boeken? Bekijk dan hieronder welke dagen beschikbaar zijn of neem contact met ons op!