nl

/

en

/

de

/

fr

/

Fietshotel in Zeeland? Ontdek Hotel KOM!

Op zoek naar een fietshotel in Zeeland? Beleef een onvergetelijke fietsvakantie bij Hotel KOM! op eiland Tholen. Door de prachtige ligging, midden in de natuur, omringd door de Krammer, de Krabbenbeek en de Oosterschelde zijn er oneindig veel mogelijkheden om prachtige fietstochten te maken. Wanneer u na het fietsen terugkeert in fietshotel KOM! in Zeeland, dan kunt u een heerlijke maaltijd bereiden in de professionele keuken. Wilt u dit liever uitbesteden, dan informeren wij u graag over onze mogelijkheden.

Fietshotel in het Zeeuwse Sint Maartensdijk met uitstekende faciliteiten

Tijdens een vakantie in Zeeland bij KOM! overnacht u in een luxe fietshotel exclusief voor uw gezelschap. Onze faciliteiten in het kort:

  • Woonkamer met grote algemene ruimte, een bar en loungehoek
  • Bieb, spelletjeskamer met televisie
  • Professionele keuken
  • 10 slaapkamers met televisie en eigen badkamer met douche en/of ligbad
  • Opgemaakte bedden, inclusief hotel handdoeken
  • Beschut terras
  • Gratis wifi-netwerk
  • Gratis zwemmen in nabij gelegen (buiten)zwembad
  • Gratis parkeerplaatsen op eigen terrein

Prijs & beschikbaarheid

Fietshotel Zeeland

Fietsen in Zeeland

Zeeland is meermalen uitgeroepen tot 5-sterren fietsprovincie van Nederland. De uitstekend onderhouden fietspaden, bewegwijzering en het uitgebreide aanbod fietsroutes hebben bijgedragen aan deze maximale score.

Tholen is een eiland omgeven door het grootste Nationale Park van Nederland, de Oosterschelde, en is uitstekend geschikt voor lange fietstochten en wandelingen. Geniet tijdens een fiets- of wandeltocht van prachtige vergezichten, de natuurrijke omgeving en spot mooie vogels of misschien zelfs zeehonden. Tip van Fietshotel KOM!: neem een fotocamera en verrekijker mee en ontdek de schoonheid van Zeeland!

Aanbevolen fietsroutes door Zeeland

Bij fietshotel KOM! zullen wij gedurende uw vakantie al uw zorgen uit handen nemen. Dit doen we onder andere door diverse fietsroutes te geven die u langs de mooiste plekken van Tholen, Zeeland en West-Brabant gidsen. Deze routes zijn uitstekend geschikt voor groepen die met de fiets, E-bike of race fiets de omgeving willen ontdekken. Fiets bijvoorbeeld door de prachtige dorpjes of over de dijken en langs de Oosterschelde. Tijdens de route kunt u een korte stop maken bij een (culinaire) rustplek. Tholen en Zeeland en west Brabant zijn voorzien van een uitgebreid wandel en fiets knooppunten netwerk. Boek ook een fietsvakantie in Zeeland en ontdek de schoonheid van het eiland Tholen!

Meer informatie over ons fietshotel in Zeeland

Wilt u meer informatie over fietshotel KOM! of wilt u direct boeken? Bekijk hieronder de beschikbaarheid of neem contact met ons op.

Kom ook overnachten in ons fietshotel in Zeeland en geniet van een onvergetelijke fietsvakantie aan de Zeeuwse kust.

Prijs & beschikbaarheid