nl

/

en

/

de

/

fr

/

Bed en Breakfast Zeeland | HotelKOM!

Bed en breakfast Zeeland | Hotel KOM! is voornamelijk gericht op groepen en gezelschappen. Maar als KOM! in het seizoen (april-sept) niet verhuurd is als groepsaccommodatie, is het ook mogelijk losse kamers te huren. Voor u, voor uw medewerkers. Doordeweeks ook voor 1 nacht, in het weekend minimum verblijf 2 nachten.

We kijken 4 tot 6 weken vooruit. Als KOM! dan niet verhuurd is aan een groep is het boeken van een losse kamer of meerdere kamers mogelijk.

Boek direct of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

KOM! als bed & breakfast heeft 10 moderne kamers. Met zorg ingericht, design zonder dat het kil wordt. De bedden zijn van zeer hoge kwaliteit. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met wastafel, douche en toilet. De deluxe kamers en de suite hebben naast een douche ook een ruim ligbad. We verzorgen in de ochtend een goed ontbijt! Ook als u heel vroeg zou willlen ontbijten.

Ter info: In de buurt zijn diverse eetgelegenheden; dus een diner of avondmaal is altijd mogelijk.

Bed en breakfast Zeeland
Zeeland bed en breakfast
B&B Zeeland

Familiekamer

Twee kamers op zolder zijn mooi te combineren tot een familiekamer waar u met uw kinderen (of een ander gezelschap) kunt overnachten. Beide kamers, gescheiden door een schuifdeur, hebben een eigen badkamer een eigen TV en zijn dus zeer geschikt als familieverblijf.

Accommodatie Zeeland
Groepsaccommodatie Zeeland
Groepen Zeeland

Prijzen 2019 | Bed en breakfast Zeeland

Kamer

april tot en met sept

 

 

1 nacht

2 nachten en meer

Standaard

110

95

Deluxe

120

105

Suite

130

115

Familiekamer

200

170

Tarieven per nacht, inclusief ontbijt, op basis van een verblijf van 2 personen. Bij de familiekamer op basis van 4 personen.

Bij 1 persoon geldt een korting van € 10,-

Op 3 van de 5 standaardkamers kunnen ook 3 personen (€25 pppn extra). Ook op de suite zijn 3 personen mogelijk (€30 pppn)

In het weekend een minimum verblijf van 2 nachten.

ontbijten in Zeeland
Heerlijk ontbijten
Zeeland bed en breakfast