NL EN DE FR   Twitter Logo Facebook Logo


KOM!Zakelijk

Zakelijk KOM!

Een productieve vergadering voor een kleinere groep op een schitterende en inspirerende locatie? Wij maken het u gemakkelijk, in een rustige atmosfeer, binnen een betaalbaar arrangement.

Lees meer

Bed & Breakfast

Zakelijk KOM!

In een van onze tien toegankelijk ingerichte design kamers kunt u prettig overnachten wanneer u de omgeving bezoekt. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en uiteraard inclusief ontbijt.

Lees meer

Groepshotel

Zakelijk KOM!

Een luxe vakantiehuis voor maximaal 20 personen, met verschillende kamers, zodat u binnen uw groep ook de privacy op kunt zoeken. Eventueel uit te breiden met hotelservice voor extra comfort.

Lees meer

WelKOM bij Hotel KOM!

 

Sint Maartensdijk, Tholen, Zeeland! 

 

Hotel KOM! is een luxe groepsaccommodatie en bed &breakfast, gevestigd in een prachtig historisch pand met trapgevel uit 1592. Het pand is in 2009 volledig gerenoveerd en nog verder ge-update in 2015. Onze luxe groepsaccommodatie, ons groepshotel of vakantiehuis, ligt aan de gezellige Markt van Sint Maartensdijk op het eiland Tholen in Zeeland. KOM! heeft 24 slaapplaatsen en 10 kamers met elk een eigen moderne badkamer. Een goed geoutilleerde professionele keuken, een grote woonkamer (maak een lange tafel!), met een bar, een ruime lounge, verschillende hoekjes, een bibliotheek/TV kamer/spelletjeskamer. En indien gewenst extra een multifunctionele ruimte voor vergaderingen, workshops, trainingen, heisessies. Letterlijk om de hoek van het hotel bevindt zich natuurgebied de Pluimpot wat een onderdeel is van Nationaal Park Oosterschelde.

zeehonden zeeland                 groepsverblijf zeehonden zeeland


Voor een vakantiehuis in Zeeland: Hotel KOM! 

Groepshotel KOM! is als vakantiehuis zowel geschikt voor verblijf van families en vriendengroepen als voor zakelijke groepen. U heeft als groep het exclusieve gebruik van alle ruimtes in het vakantiehuis. U hoeft dus geen rekening te houden met andere gasten.

 

 

Verblijf op maat in Zeeland, zakelijk of met familie

Wij helpen u graag uw verblijf op maat te maken. Zeeland heeft bijzonder veel te bieden. Voor al uw wensen zoeken wij een passende invulling. Ontbijt, lunch, diner, workshops, wandelen met een gids, fietsverhuur, boottochten of outdooractiviteiten. Wij verzorgen het graag voor u.

Wanneer het hotel niet aan een groep is verhuurd, kunnen de kamers los als bed & ontbijt worden geboekt.

Neem vrijblijvend contact op voor een verblijf op maat.

 

 
Foto's & gastenboekMeer foto's