NL EN DE FR   Twitter Logo Facebook Logo
Hotel Zeeland Tholen

 

Ons groepshotel bevindt zich in Sint Maartensdijk op het eiland Tholen in Zeeland. Een eiland omgeven door het grootste nationaal park van Nederland, NP Oosterschelde. Je kunt er prachtig fietsen, wandelen, vogels spotten en duiken. Er zijn verschillende kleinere strandjes. Er worden zeehondensafari’s georganiseerd om zeehonden en bruinvissen te spotten, o.a. door Frisia Rondvaarten.

 

Sint Maartensdijk op Tholen


Sint Maartensdijk heeft een band met de oranjes en direct tegenover de accommodatie bevindt zich de oranjekamer boven het VVV Kantoor. Verder zijn een bezoek aan het streekmuseum De Meestoof in Sint Annaland, het watersnoodhuis in Stavenisse, een wandelroute door het historische vestingstadje Tholen de moeite waard. Lees meer over musea op Tholen. Heb je meer interesse in outdoor activiteiten? Hier vind je tips over de outdoor activiteiten op Tholen

 

 

Vanaf Sint Maartensdijk zijn er drie Historische steden met een prachtig oud centrum goed te bereiken. Bergen op Zoom is 20 minuten rijden, Zierikzee ligt op 30 minuten afstand en Goed is te bereiken in 30 minuten. Ook Antwerpen is slechts 35-40 minuten rijden, zeker een bezoekje waard!

 

Hotel Zeeland Tholen

Kom naar ons gezellige hotel in Zeeland op Tholen. Geniet van een vakantie samen met je familie, vrienden of als koppel. 

Zakelijk KOM! Zakelijk KOM!

 

Zakelijk KOM! Zakelijk KOM!

 

Zakelijk KOM! Zakelijk KOM!