NL EN DE FR   Twitter Logo Facebook Logo
Bed & Breakfast 

 

Hotel KOM! is voornamelijk gericht op groepen en gezelschappen. Maar als KOM! niet verhuurd is als groepsaccommodatie, is het ook mogelijk losse kamers te huren. Voor u, voor uw medewerkers. Doordeweeks ook voor 1 nacht, in het weekend minimum verblaijf van 2 nachten.

 

We kijken 4 vooruit; als KOM! dan niet verhuurd is aan een groep is het boeken van een losse kamer of kamers mogelijk.

 

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

 

KOM! als bed & breakfast heeft 10 moderne kamers. Met zorg ingericht, design zonder dat het kil wordt. De bedden zijn van zeer hoge kwaliteit. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met wastafel, douche en toilet. De deluxe kamer en de suite hebben naast een douche ook een ruim ligbad. We verzorgen in de ochtend een goed ontbijt! Ook als u heel vroeg zou willlen ontbijten.

 

Ter Info: In de buurt zijn diverse eetgelegenheden; dus een diner of avondmaal is altijd mogelijk.

 

bed en breakfast zeeland tholen  familiekamer bed en breakfast tholen bed en breakfast tholen groepsaccommodatie

 

Familieverblijf

Twee kamers zijn mooi te combineren tot een familiekamer waar u met uw kinderen (of een ander gezelschap) kunt overnachten. Beide kamers hebben een eigen badkamer (eigen TV) en zijn dus zeer geschikt als familieverblijf.

 

Prijzen 2018

Kamer

jan, feb, maart

 

april tot en met sept

 

okt, nov, dec

 

 

1 nacht

meer

1 nacht

meer

1 nacht

meer

Standaard

90

80

105

95

90

80

Deluxe

100

90

115

105

100

90

Suite

110

100

125

115

110

100

Familiekamer

155

135

180

160

155

135

Tarieven per nacht, inclusief ontbijt, op basis van een verblijf van 2 personen. Bij de familiekamer op basis van 4 personen. Bij 1 persoon geldt een korting van € 10,- In het weekend min vernblijf van 2 nachten.

 

 

 

 

 

KOM!BedBreakfast

 Bed & Breakfast

Bed Breakfast KOM! Bed Breakfast KOM!

zeeland tholen natuur groepsacommodatietholen zeeland zeilen natuur

KOM! ligt naast het restaurant Raedthuys Tholen op de markt in Sint Maartensdijk gezellige bed & breakfast met een huiselijke sfeer. In een prachtig monumentaal pand uit 1592. KOM! is voor zover we hebben kunnen nagaan al logement vanaf het begin van de 18de eeuw (1709). Wellicht zelfs al eerder. Een pand met geschiedenis dus en sfeer. De kamers bevinden zich op de eerste en tweede verdieping. Allemaal ingericht met boxspringbedden en modern sanitair en vloerverwarming in de badkamer. Beneden in de lounge of op het terras is het heerlijk toeven na een dagje fietsen, wandelen, strand of iets anders. Je pakt gewoon een lekker biertje uit de koelkast of een glaasje wijn.


 

Zakelijk KOM! Zakelijk KOM!

 

Zakelijk KOM! Zakelijk KOM!

 

Zakelijk KOM! Zakelijk KOM!