NL EN DE FR   Twitter Logo Facebook Logo
Restaurants in de omgeving van KOM

In de directe omgeving van KOM! Zijn verschillende eetgelegenheden. Voor elk wat wils en voor elke portemonnee.

 

Mediterraan restaurant Da Mauricio

Specialist in Oosterscheldekreeft. Het trendy gezellige en informele karakter van de zaak nodigt uit voor een lekkere borrel aan de bar, een goed glas wijn en een lekker bord eten. Da Maurizio serveert mooie verse Mediterrane gerechten en streekgebonden producten vanuit de Oosterschelde en omgeving. Bekijk hier de website.

 

Restaurant SMAEK

Serveert van salade tot pasta tot  pannenkoeken en meer. Genieten van een hapje en drankje op het terras of in een van de loungebanken, de kinderen kunnen heerlijk spelen in de aangrenzende speeltuin. Bekijk hier de website.

 

Restaurant ´t Raedthuys

Onze buren aan de Markt in Sint Maartensdijk. Mooi klassiek ingericht restaurant, gevarieerde menukaart. Bekijk hier de website.

 

Brasserie de Zeester

Dineer of lunch en geniet van het uitzicht naar Antwerpen tot de Zeelandbrug over de Oosterschelde. De brasserie is een levendige ontmoetingsplaats met een prettige sfeer. Bekijk hier de website.

 

Chinees restaurant Nieuw eiland Tholen

Voor een vaste prijs kunt u 2,5 uur lang onbeperkt genieten van de heerlijkste wereldgerechten en alcoholvrije dranken (voor alcoholische dranken betaald u een klein bedrag bij). Bekijk hier de website.

 

Pizza Ali

Voor pizza´s en shoarma. Ali bezorgt ook. Bekijk hier de website.

 

Cafetaria ´t Hoekske 

Naast de frites, frikandellen of kroketten serveert Mike van ´t Hoekske ook maaltijden. Halen of daar gezellig eten binnen of op het terras. Bekijk hier hun facebookpagina.

 

Eeterij ’t Essenebos

Bij camping Kruytenburg ligt ’t Essenebos. Tip: Neem vooral ook een kijkje in de kruidentuin! Bekijk hier de website.

Zakelijk KOM! Zakelijk KOM!

 

Zakelijk KOM! Zakelijk KOM!

 

Zakelijk KOM! Zakelijk KOM!